Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Увага! Просимо дотримуватися протиепідемічних заходів щодо запобігання захворювання на коронавірус.

05.06.2023

Телемедицина- це крок в майбутнє!

Робота з психологом — це значний прояв турботи про себе, можливість відчути момент, зосередитися на відчуттях та сповільнити свій ритм.

   Надання медичної допомоги з психологічної підтримки із залученням технологій телемедицини за ефективністю нічим не поступаються стандартним очним прийомам, а навіть мають свої значні переваги.

- Економія часу. Це справжній порятунок для людей з щільним графіком роботи, у яких немає можливості виділити 2-3 години на очну зустріч (включаючи час на дорогу). Затори і пробки істотно збільшують час на переміщення по місту.

- Доступність фахівця для жителів області. Це відмінне рішення, якщо ви живете в населеному пункті, де немає потрібного вам фахівця.

- Можливість не переривати терапію. Ви можете продовжити роботу з фахівцем, перебуваючи у відпустці, у відрядженні.

- Анонімність. Онлайн-консультації психолога корисні в тих випадках, коли вкрай важлива анонімність.

- Особистий комфорт і безпека. В даному випадку мається на увазі безпека психологічна. Коли спілкування з фахівцем проходить в будинку (або в іншому зручному для пацієнта місці) з чашкою улюбленого напою в руці і сидячи в своєму улюбленому кріслі, пацієнт відчуває себе в більшій безпеці і комфорті. Це дозволяє психологу зняти певні бар'єри в передачі і отриманні інформації, значно скоротити психологічну дистанцію, і як наслідок вибудувати більш довірче спілкування, що повністю знімає питання ефективності онлайн консультацій.

   Лікар-психолог Центру психіатричної допомоги та професійного психофізіологічного відбору ДУ "ТМО МВС України по Чернівецькій області"  Ірина Ішмухаметова систематично надає онлайн консультації для співробітників Національної поліції України та військовослужбовців Національної гвардії України.

(с) 2024

Запис до лікаря