Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Увага! Просимо дотримуватися протиепідемічних заходів щодо запобігання захворювання на коронавірус.

24.11.2022

Мультидисциплінарний підхід до реабілітації пацієнтів

На сьогодні збереження і відновлення фізичного здоров'я пацієнтів, а особливо поліцейських, військовослужбовців НГУ, поранених внаслідок військової агресії рф можливе. Воно здійснюється за допомогою комплексу реабілітаційних заходів. Таких як масаж, лікувальна фізкультура та апаратні методи лікування. Фізіотерапевтичні процедури значно покращують кровообіг, нормалізують імунні процеси, стабілізують нейрогуморальну регуляцію, надають знеболюючий регенеративний (відновний) ефект. Проведення фізіотерапевтичних процедур разом з лікувальною терапією сприяє скороченню тривалості перебігу хвороби, попереджує можливі ускладнення.
Такий метод як масаж, допомагає зняти м'язову напругу, покращує крово- і лімфоциркуляцію, збільшує транспортування кисню, поживних речовин до тканин та виведенню токсичних речовин з організму, позбавляє психоемоційної перевтоми, стресу. Масаж після оперативного втручання дозволяє швидше відновити функцію органів та організму в цілому. Після проходження процедур покращується рухливість суглобів, відновлюються їх втрачені функції, збільшується сила ослаблених м'язів, нівелюються больові симптоми.
В ДУ «ТМО МВС України по Чернівецькій області» працює фізіотерапевтичний кабінет, кабінет лікувальної фізкультури та кабінет масажу. Вони оснащені сучасним обладнанням на якому надають медичну допомогу висококваліфіковані спеціалісти: лікар-фізіотерапевт, медичні сестри з фізітерапії, лікувального масажу та лікувальної фізкультури. На базі нашої установи проводять:
1. Електролікування:
-гальванізація;
-медикаментозний електрофорез (класичний, внутрішньотканевий);
-електросон;
-д’арсонвалізація;
-індуктотерапія;
-УВЧ-терапія;
-надвисокочастотна терапія (сантиметрово-хвильова, міліметрово-хвильова);
-магнітотерапія.
2. Світлолікування:
-ультрафіолетове випромінювання;
-лазеротерапія.
3. Вібротерапія:
-ультразвукова терапія;
-ультрафонофорез.
4. Стимулююча терапія:
-електростимуляція м’язів;
-ампліпульстерапія;
-СМС-форез;
-діадинамотерапія;
-ДД-форез.
5.Теплолікування:
-парафіно-озокеритові аплікації.
6. Інгаляційна терапія (небулайзери);
7. Лікувальний масаж.
8. Лікувальна фізкультура.

 

 

(с) 2024

Запис до лікаря